Blog

Zajímá vás aktuální dění u nás v Cryptomania? Tak to jste na správném místě...

Zobrazit příspěvky z těchto kategorií

Všechny Firemní kurzy Luštěte s námi Novinky o hrách Šifry a jejich svět Z kanceláře

Všechny příspěvky
Sporty pod Eifelovkou
Sporty pod Eifelovkou

Letošní rok přináší jeden sportovní svátek za druhým. Tím největším jsou ovšem beze sporu olympijské hry. V čele s královnou sportů atletikou a řadou dalších disciplín obvyklých i méně tradičních. V naší šifře najdete především ty z druhé kategorie.

Nechte se v naší nové hře provést Kutnou Horou
Nechte se v naší nové hře provést Kutnou Horou

Vydejte se na cestu Kutnou Horou v době počátku 17. století. Průvodcem vám bude osoba nejpovolanější – spisovatel a kronikář Mikuláš Dačický z Heslova. Nuda s ním rozhodně nebude. Jen málokdo umí užívat života tak, jako to uměl právě on. Přejeme vám, ať je vaše společná procházka stejnou měrou potravou pro ducha i pro tělo.

Zašifrovaná zaklínadla
Zašifrovaná zaklínadla

Milujete náš Šifrovací adventní kalendář? Tak toto je jeho letní varianta...
Dveře kouzelnické školy se prudce zabouchly. Za tvými zády. Nebyl to vyhazov, ale prostě jen další zkouška. Dobrodružství ve světě plném příšer i neuvěřitelných zážitků. Ale také plné obtížných úkolů, kouzel či zašifrovaných zaklínadel. Je čas vyrazit.

Se Sedmičkou do Trojské kotliny
Se Sedmičkou do Trojské kotliny

Výlet se šiframi okolo Vltavy? Na kole, na koloběžce nebo i pěšky. Vyrazte s námi a s MČ Praha 7 na výpravu Trojskou kotlinou.

Vyrazte s námi na Kamenku
Vyrazte s námi na Kamenku

Naše domovské Brno jsme v posledních letech trochu zanedbávali, co se týká nových her. Poslední vydanou hrou zde byl před lety Moravský Manchester a loni jsme alespoň řádně upravili naši první hru o dobývání Brna švédskou armádou. Teď ale přichází úplná novinka – Lišáci z Kamenky!

Lišácká šifra
Lišácká šifra

Tohle město teď máme prochozené křížem krážem. Plánujeme tu totiž novou hru Lišáci z Kamenky. Schválně jestli poznáte, které to je. Jen pozor, ať vás na té virtuální procházce nepřejede šalina.

Připravujeme v roce 2024
Připravujeme v roce 2024

Rok 2024 jsme už nyní zvládli naplnit řadou kreativních šifrovacích projektů. Některé vznikají čistě v naší režii, jiné ve spolupráci s řadou různých subjektů. Podívejte se, co chystáme...

Šifrování a orienťáci? To jde dohromady!
Šifrování a orienťáci? To jde dohromady!

Jsme partnerem závodů v orientačním běhu Czech O-Tour 2024! A pokud nás chcete potkat na živo, vyrazte třeba hned 24. března do Mirákula v Milovicích, kde budete mít možnost si zaluštit a nakoupit naše hry za „orienťácké“ ceny!

PF 2024
PF 2024

Oslavte s námi Nový rok v duchu mayské kultury kdesi na Yucatánu. Můžete si tam zaletět nebo si zahrajte naši hru Návrat Nefritového hada a užijte si k tomu chutnou zašifrovanou hostinu.